SCHUCO

 

Schuco - пластмасови системи за прозорци

 

 

Пластмасовите прозорци Schuco  се отличават със своята изпитана системна сигурност и богата продуктова програма, позволяваща разнообразни варианти на оформление. Още в стандартните си изпълнения пластмасовите системи за прозорци отговарят на най-високите изисквания по отношение на топло- и шумоизолация, сигурност, комфорт и дизайн. Всички прозорци Schuco могат да бъдат снабдени със системата за проветрение Schuco VentoTherm, благодарение на която не се допуска загуба на топлина. Възможностите на цветовата гама на пвц профилите Schuco са полимерно боядисване или фолиране на профили. Палитрата от фолиа е голяма и разнородна, и на практика неограничена.

 

ПВЦ дограмата Schuco  съчетава в себе си перфектен дизайн, функционалност, красота и надеждност при експлоатация.

 

В световен план марката Schuco е гаранция за качество - резултат от иновативното мислене на стотици инженери и специалисти, които работят за доусъвършенстването на съществуващите системи, внедрявайки най-новите научни модификации и разработки.

 

Всички продукти с марката Schuco са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация в собствения технологичен център за изпитания на Schuco International KG в Билефелд - Германия.