За нас

ВИЛИ АЛ СТРОЙ ЕООД е специализирана компания за изработка и монтаж на прозорци и врати от алуминиеви и PVC профилни системи. Поради бързите темпове на развитие и отличните показатели, днес фирмата е предпочитан партньор при изпълнението на окачени фасади, облицовка на сгради, стъклени витрини, парапети, козирки, душ и WC кабини .

 

Основните ни приоритети са:

- Изключителна  коректност  към клиентите - с това печелим тяхното доверие;

- Внимание към детайла - изпипване  до съвършенство на продуктите и услугите.

- Професионализъм – екип от компетентни и подготвени специалисти поддържат и увеличават непрекъснато нивото на  обслужване;

- Поемане на отговорност - готови сме да поемаме рискове;

- Гъвкавост – широката гама от продукти, които произвеждаме и предлагаме ни позволява да задоволяваме нарастващите нужди на клиентите;   

 

Стараем се да се развиваме и непрекъснато да разширяваме дейността си, като едновременно с това продължаваме да се учим. Стремежът ни е да увеличаваме контактите си като осигуряваме стабилна подкрепа, качествено обслужване и коректност на своите клиенти. 

 

В стремежа си да се развиваме, непрестанно подобряваме и разширяваме нашата дейност, като едновременно с това обновяваме производствената си база. Тя е  оборудвана с машини, които гарантират прецизна изработка и високо качество на продукцията.

 

Нашите екипи са на разположение на клиентите за компетентни консултации относно предлаганите от нас изделия тяхната поддръжката, функционирането и правилната експлоатация.